VÄLKOMMEN TILL NORRLANDS POSTBOXSERVICE AB

Hyr din postbox hos oss

                                                            Enkelt. Smidigt. Säkert.

OBS! Vi tar ej emot nya kunder efter årsskiftet.

Företaget kommer att avvecklas under 2023. 

Befintliga kunder kommer att informeras individuellt.

Hyra postbox

Din postbox är tillgänglig för Dig dygnet runt, året om! Välj bland våra tilläggstjänster för vilken service som passar Dig! 

Eftersändning

Vi erbjuder både digital och fysisk eftersändning av din post. Läs mer under "Priser och tjänster!"

Hitta hit

Du hittar oss på Lulevägen 24, Boden.  Kundparkering finns nära ingången. Lokalen är bemannad lördagar 11-14.  

Postboxar till privatpersoner, företag, föreningar och organisationer

Tillgång till din postbox dygnet runt, året om så du kan hämta din post när det passar dig. Postboxen finns i en låst, larmad och kameraövervakad lokal för minskad stöldrisk och säker förvaring. All service du behöver för en smidigare vardag med bland annat eftersändning, förvaring, utkörning. Ni hittar oss i Boden, i god anslutning till Piteå, Luleå och Älvsbyn med flera.
Våra ledord är Enkelt, Smidigt, Säkert.

Enkelt.

Vår målsättning är att det ska vara enkelt att hyra postbox hos oss från början till slut. Du behöver inte skapa en profil på hemsidan eller ladda ner någon app på telefonen. Bara nycklar i handen. Du har tillgång till din postbox dygnet runt, året om så du behöver inte ta hänsyn till några öppettider. 

Smidigt.

Vi erbjuder ett brett urval av tjänster som gör din posthantering så smidig som möjligt. Allt från SMS-avisering när du fått post till eftersändning och utkörning. Önskar du hyra en postbox finns den hos oss, i Boden. Dock vänder vi oss även till er i närliggande städer, så som Luleå, Piteå och Älvsbyn med flera.

Säkert.

För oss är säkerheten av yttersta vikt för att skydda din post. Vår lokal är låst, larmad och kameraövervakad för att minska stöldrisken och trygga förvaringen. All post levereras direkt in i lokalen och skyddas från den stund den lämnar brevbärarens hand. Den digitala säkerheten är lika viktig:  Information om våra kunder lagras endast på extern lagringsmedia utan uppkoppling till internet.

Kontakta oss

Vill du hyra en postbox eller veta mer om våra andra tjänster? Ställ din fråga i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!
Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontaktuppgifter

Lulevägen 24, 961 33, Boden 

073 - 065 35 09
Swish: 123 066 44 58 - vid betalning, ange box-nr 

kontakt@norrlandspostbox.se

Lokal bemannad lördagar 11-14, övrig tid enligt överenskommelse.